Lös flyttkaoset med dessa smarta lösningar

Det är rörigt att flytta och speciellt om du har mycket prylar och möbler, eller rent av är en samlare. Sakerna ska paketeras, sorteras och flyttas från ena stället till det andra. Inredningen kan i vissa fall kännas onödigt komplicerad och överdådig just under flytten.

I samband med flytt kan det vara nödvändigt att ha någonstans att förvara sitt bohag ett tag. Exempelvis går det att hyra förråd i Göteborg för att tillfälligt magasinera sina saker. Men det finns många fler tillvägagångssätt för att göra flytten enklare.

Planera mera

En flytt kräver planering, men för att göra flytten ännu smidigare är det bra att planera långt i förväg. Har du en inredning som du tycker känns gammal och tråkig och som du inte vill ha med till ditt nya boende, kan du planera och agera i tid för att göra dig av med sakerna innan flytten.

Vill du gärna ha betalt för sakerna kan du sälja dem via köp- och säljsajter på nätet eller anordna en egen loppis. Annars kan du skänka allt till loppis eller åka med det till tippen om du inte anser att det är i tillräckligt gott skick för att återanvändas.

Har du samlat på dig mycket småsaker genom åren som du egentligen inte är i behov av, kan det vara både svårt och ansträngande att försöka sälja det på nätet. Då är det bättre att försöka anordna en loppis på hemmaplan, så att folk kan ta vad de vill ha och sedan kan du antingen åka med resten till loppis eller till soptippen.

Genom att göra dig av med onödiga saker innan flytten, kommer det bli betydligt lättare och smidigare att flytta.

Leave a Comment

marinate