Trevligt väntrum

Ett trevligt inrett väntrum gör tiden du väntar lite kortare och är det ett företag du ska besöka ger väntrummet dig ett första intryck. Du kan slappna av på ett annat sätt i ett trevligt väntrum och förbereda dig själv på bästa sätt inför mötet eller vad du nu ska göra.

Du har säkert suttit i ett kalt väntrum med gräslig färg på väggarna och väntat och väntat på att en stressad doktor ska ha tid med dig. Det finns ingenting att titta på, kanske enbart några sönderlästa tidningar i ett hörn och de är ifrån förra året. Möjligtvis är det en plansch på väggen som handlar om vad musklerna i kroppen heter. Detta är enbart tråkigt och låter tankarna vandra iväg på fel saker.

Ett trevligt väntrum kan innehålla sköna möbler, dämpad musik eller radio, något på väggarna som tyg, konst eller planscher och det är trevligt med möjligheten att ta dig ett glas vatten eller kaffe. En lugnande färgton i rummet gör mycket och ett akvarium med fiskar kan vara en god idé för att låta den som väntar ha något att fästa blicken på. Tidskrifter eller böcker är trevligt också, men inte hur gamla som helst. Växter gör att rummet känns mer levande, så glöm inte växterna.

Leave a Comment

marinate