Hallen gör gästens första intryck

När din gäst anländer till ditt hem är hallen det första gästen ser. Här bildas ett förstaintryck om ditt hem som även avspeglar dig. En bra möblerad hall ger bra förutsättningar för ordning och reda och har ett bra ljus som lyser upp på kvällar och mörka vinterdagar.

Hallen ska förena både nytta och nöje med stil, inredning och förvaring. Här kan du använda din fantasi och tänka lite utanför ramarna.

Hos Expressens bilaga Leva och Bo hittar du fina tips på en inbjudande hall, några tips är kanske sådant du inte tänkt på själv.

Möblera klokt

Planera din hall. Tänk på bra belysning och på förvaring. Har du många skor behövs en rejäl skohylla, ska alla jackor alltid hänga framme behövs en bra klädhängare eller klädhylla och det ska vara en bra belysning så att alla vantar och raggsockar verkligen hittas en stressig morgon. Lek med färger. Har du en mörk hall behöver du ljusa inredningsdetaljer för att lätta upp och en ljus eller vit hall kan ha vilken färg som helst på detaljerna, det kan vara snyggt med kontraster. Få hallen att ge ett välkomnande intryck så blir det ännu skönare att komma hem efter en dålig dag.

Leave a Comment

marinate